Sára, Márió
-11 °C
-1 °C

Másodszorra is megpróbált öngyilkos lenni Nógrádi Ádám

2001.11.14. 15:05
Öngyilkosságot kísérelt meg szerda délelőtt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájában Nógrádi Ádám, az olajtanú Nógrádi Zsolt öccse. A fiatalember tettét időben felfedezték, élete nem forgott veszélyben. Nógrádi Ádámnak ez már a második sikertelen kísérlete volt, ugyanis hétvégén már egyszer megpróbálta kioltani az életét.
Nógrádi Ádám szerda délelőtt, mialatt a zárkatársát a fogdaőrök a mosdóba kísérték, a lepedőjét felcsíkozta, az abból font kötelet a zárkaasztal összekötő rúdjára kötözte, majd nyakára hurkolta, és fekvő helyzetben próbált öngyilkosságot elkövetni - tudta meg az MTI. A visszatérő őrök viszont megmentették az életét. A fiatalember eszméleténél volt, orvosi beavatkozást nem igényelt, ennek ellenére átszállították a megyei kórház pszichiátriai osztályára.

Az olajügyek tanújaként ismertté vált Nógrádi Zsolt meggyilkolt édesapját néhány hónappal ezelőtt egy névtelen telefonbejelentés alapján találták meg a Bács-Kiskun megyei rendőrök egy pirtói kútban. Az apa meggyilkolásával nem sokkal ezután kisebbik fiát, Nógrádi Ádámot gyanúsították a nyomozók, október 5-én vették őrizetbe, s azóta van előzetes letartóztatásban.

A fiatalembernek ez már a második öngyilkossági kísérlete, ugyanis a hétvégén is megpróbálta kioltani az életét. Testvére úgy véli, hogy az öngyilkossági kísérlete is azt bizonyítja, hogy ártatlan Nógrádi Ádám.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.