Mária
-7 °C
3 °C

Norbi a Margitszigeten

2001.05.03. 07:48
Norbi átköltözött a Margitszigetre, mert ingyenes aerobikóráit egyre nagyobb siker övezi. Szerda délután több mint ezerötszázan lendültek mozgásba a stadionban, vékonyaktól a ducikig, fiataloktól az öregekig. Sztárvendégként Benke Laci bácsi, a közismert szakács is megrázta kilóit. A lányok látszólag majd elolvadtak Norbi személyétől, de a valójában csak egy kiadós mozgásra vágytak. Talán legközelebb, amikor Kozsó áll ki a színpadra Schobert Norbert mellé.
Norbi felé sűrűsödött a tömeg
Nem volt nehéz a margitszigeti sportpályát megtalálni szerda délután, csak a hátizsákos és sporttáskás lányokat kellett követni a 6-os villamoson. Norbi aerobiktornájának új helyszínére összefüggő sorban vonultak az emberek, akiket fél hét előtt néhány perccel egyszerre engedtek be a stadionba. Mintha az életükért rohantak volna, úgy rontottak be a pályára, hogy elfoglalják a VIP-s helyeiket, minél közelebb a közismert tévésztárhoz. Öltöző nem volt, így csak egy könnyed cipő- és zoknicserére volt lehetőség. Néhány korty ásványvíz és a mobiltelefonok kikapcsolása után kezdődhetett a heti torna, de már nem a TF tornatermébe zsúfolódva, ahol olyan is előfordult, hogy összeverekedtek a lányok Norbi közelségéért harcolva.

Széles közönséget szólít meg Norbi

Norbi vetett egy-két exkluzív pillantást a lányokra
Óvodásoktól a nyugdíjasokig, vékonyaktól a ducikig mindenki megtalálható volt a tömegben. Ha nem is a rendőrség, de az Index becslése szerint több mint ezerötszázan látogattak ki a Margitszigetre, közülük csak száz volt az erősebb nem képviselője. Őket főként az asszonyaik ráncigálták ki, de látható volt egy helyi napszemüveges Rambo is, akit valószínűleg a Rosszfiúkból szalasztottak. Schobert Norbert minden egyes mondatára omladozott a közönség, nem kis sikert könyvelve el magának. Egy-egy exkluzív pillantással és az "ennyi jó nőt még nem is láttam egyszerre" bókkal a friss húsoktól az érett nőkig mindenkit levett a lábáról. Az ember érzése már lassan az volt, hogy a lányok helyben elélveznek. Az Index orosz statisztikai módszereket alkalmazva kiválasztott egy lányt a tömegből, aki elmondta, hogy nem tartja vonzó férfinak Norbit, csak azért ilyen lelkes követője, mert kell egy kis mozgás a munka után.

Laci bácsi együtt tornázott Norbival
A sztárvendég Benke László, a közismert szakács volt, aki rendíthetetlenül mozgatta súlyos kilóit a színpadon. Félidőre le is izzadt rendesen, így aktív közreműködését félbeszakítva a háttérben jelezte lábával a ritmust. Minden alkalommal lesz ismert személyiség a színpadon, jövő héten Rókusfalvy Pál, majd Kozsó próbálja felcsigázni a lánysereg hangulatát. Kozsó már csak azért is érdekes lehet, mert nem tudni, miként fog mozgásba lendülni medállal a nyakában.

"A duci egy szexis szó"

A ducik is bártan kimentek mozogni
A ducibb nők is boldogan álltak ki aerobikozni, csöppet sem szégyellték testüket. Schobert az Indexnek elmondta: a ducis egy szexis, kedves és emberi szó. Sokkal nagyobb szégyen, ha egy sovány ember otthon cigarettázva ül, és nevet a mozogni vágyó embereken. A torna befejeztével szempillantás gyorsaságával távozott a tömeg, csak egy-két autogramm került kiosztásra a legújabb rajongóknak. Norbi elismeri, hogy marketing szempontból nem jön rosszul az ingyentorna, de inkább egy hagyományt szeretne teremteni, és ígérete szerint akkor is folytatja, amikor megnyitja aerobik muliplexét.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!