Árpád
-1 °C
9 °C

Oszama a digitális világban

2001.10.03. 13:51
Oszama bin Laden a digitális világot is meghódította: a legújabb pakisztáni divat szerint trendi a világ legkeresettebb terroristáját ábrázoló operátorlogót tartani a mobilon. A szeptember 11-i tragédia után e-mail postaládánkat és mobiltelefonunkat elárasztotta a fekete humor.

Elég egy SMS-t küldeni és a világ legkeresettebb terroristájának digitálisan felépített arcmása máris mobiltelefonunkat díszíti. Pakisztánban a legújabb divat szerint csakis Oszama bin Laden arca mosolyoghat a képernyőkön.

A kép SMS-ben küldhető, operátorlogóként a mobiltelefon képernyőjén marad. Ami érdekes: a felhasználó kedve szerint változtathatja Oszama arcát. Mozgathatja annak szemöldökét, száját, és egy bővített változatban a világ legkeresettebb terroristájának arcképe fel is robban.

Magyarországon is felvirágzott a fekete humor a szeptember 11-i terrortámadások után: e-mailben képek tucatja kering a háló magyar szegleteiben. Az SMS is jó viccküldőnek bizonyult; a szerző a következő kérdést kapta telefonjára: "Szia! Elég nagy a problémám, a helyzet kényes. Mindenki haragszik rám. Lenne egy nagy kérésem: odaköltözhetnék hozzád egy pár napra? Oszama bin Laden".

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.