Blanka, Bianka
10 °C
18 °C

Négy halott az 53-as főúton

2003.09.07. 20:35
Négyen haltak meg Kiskőrös és Akasztó között vasárnap este. Egy Mercedes frontálisan összeütközött egy szemből jövő Fiattal.
Négyen haltak meg abban a balesetben, amely az 53-as főút Kiskőrös és Akasztó közötti szakaszán történt vasárnap este - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete.

A baleset vasárnap este hét óra után néhány perccel történt az 53-as főút 24-25-ös kilométerszelvényében. Egy Mercedes frontálisan összeütközött egy szemből jövő Fiattal. Úgy tudni, hogy a baleset egy kamion előzése közben történt.

A Mercedest egy 50 év körüli nő vezette, aki a helyszínen életét vesztette. A Fiat 30 év körüli női sofőrje és egy hátul ülő 20 éves férfi szintén azonnal szörnyethalt, egy másik 20 év körüli korú fiatalember utas életéért a mentősök csaknem egy órán át küzdöttek a helyszínen, de őt sem tudták megmenteni. A roncsokba szorult holttesteket a kiskőrösi tűzoltók emelték ki. A főutat a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Wellness hétvégék belföldön

A kényeztetés egész évben jár Önnek! Válasszon az ország legszebb vidékei közül!