Miklós
-7 °C
2 °C

Stresszoldó szavazás Denverben

2003.08.13. 09:50
Stresszoldó intézkedésekre kötelezné a denveri városatyákat Jeff Peckman. Az agilis denveri két és félezer aláírást csatolt népszavazási kezdeményezéséhez. Charlie Brown tanácstag szerint az ötlet "bolond".
Hozzon-e stresszoldó intézkedéseket a városi vezetés - a kérdésre egy novemberi népszavazáson válaszolhatnak Denver lakói. A városvezetés nem kerülhette el a kérdés felvételét a szavazólapra, mivel egy helyi polgár, Jeff Peckman 2462 hitelesített aláírással támogatta meg kezdeményezését - írja az AP.

Bolond ötlet

Bár a városvezetés egyes tagjai szerint a kezdeményezés legalábbis sajátos, a tanács végül 11-2 arányban elfogadta azt. "Bolond dolog" - nyilatkozta az AP-nek Charlie Brown tanácstag. "A választók nem azért delegáltak minket a testületbe, hogy frivol fantáziákat teljesítsünk, márpedig ez az" - kommentálta Peckman kezdeményezését Brown.

Peckman szerint a tanácstagoknak alkotmányos kötelessége a kezdeményezés támogatása, hiszen "általános védelmet és otthoni nyugalmat" kell biztosítaniuk - írja az AP. A javaslat nem részletezi, mit tehetnének a városatyák Denver stresszmentesítéséért. Peckman elmondása szerint köztéri zenére és az iskolai étkeztetés javítására gondolt.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!