Piroska
-10 °C
1 °C

Halált kért magára a japán pedofil gyilkos

2005.04.19. 09:29
Kobajasi Kauru 36 éves újságkihordó tavaly novemberben elrabolt, megerőszakolt és megölt egy hétéves kislányt Japánban. A férfi a tárgyaláson büszke volt arra, hogy nevét az egész ország megismerhette.

Halálbüntetést kért magára Kobajasi Kauru és azt is követelte, hogy minél előbb végezzék ki.

Büszke volt rá

A 36 éves újságkihordó beismerte, hogy tavaly novemberben elrabolt, megerőszakolt, majd megölt egy hétéves kislányt a Japán nyugati részén fekvő Nara városában. Mielőtt megszabadult a holttesttől - amelyet később egy csatornában találtak meg - lefotózta áldozatát és a képet elküldte mobilon az édesanyának azzal az üzenettel, hogy megöli a kislány húgát is.

Letartóztatásakor a rendőrség több mint 700 pedofil fotót talált Kobajasi lakásában. A férfi ugyanakkor nem mutatott megbánást a szülők jelenlétében zajló tárgyaláson, sőt, még büszke is volt arra, hogy nevét megismerte az egész ország. Halálbüntetés-kérelmét pedig azzal indokolta, hogy nem ígérheti meg, hogy nem fog több ilyen bűntényt elkövetni.

Kobajasi ellen már 1989-ben vádat emeltek kiskorúak molesztálása miatt, majd 1991-ben három évi börtönbüntetésre ítélték, mert megpróbált megfojtani egy ötéves kislányt.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.