Gusztáv
-11 °C
-2 °C

Tíz év fegyház a brutális pedofilnak

2006.02.21. 20:27
Brutálisan megverte és meg is erőszakolta 9 éves áldozatát egy 27 éves férfi. A nyíregyházi vádlottat jogerősen tíz év fegyházra ítélték.

Jogerősen tíz év fegyházbüntetésre ítélt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság egy brutális pedofilt. A 27 éves elítélt összevert, majd fényes nappal a nyílt utcán megerőszakolt egy 9 éves kislányt.

A tettes a nyíregyházi KGST piacon dolgozott egy büfében még tavaly áprilisban, amikor kiszemelte magának az éppen előtte áruló ukrán nő 9 éves kislányát. Először csak beszédbe elegyedett a kisikolással, aki mindig a környéken sétálgatott, azonban a rövid szóváltás után hamar a piac mögötti elhagyatott területre csalta el.

Itt többször megütötte a védtelen kislányt, majd megerőszakolta, de közben végig ütlegelte is. Egy idő után a kegyetlen erőszakoskodó az eszméletlenség határán lévő 9 éves lány füléből kivette a fülbevalóját és visszament a büféhez, magára hagyva a súlyosan sérült áldozatát.

A félig öntudatlan gyermekre egy járókelő talált rá. A lány pszichológiai kezelésre is szorult, kezelőorvosai szerint életre szóló lelki trauma érte.

A vádlott az utolsó szó jogán beismerte és megbánta tettét. A másodfokú testület ennek ellenére helyben hagyta az első fokon született súlyos büntetést.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.