Vilma
-7 °C
4 °C

Fegyveres postarablás Budapesten

2004.02.19. 13:34
Három fegyveres kirabolt egy postát a Belső-Ferencvárosban. A támadók beterelték az alkalmazottakat az egyik irodába, összeszedték a postán talált értékeket, majd feltehetőleg gyalog elmenekültek. Pécsett egy postást próbáltak kirabolni délelőtt.
A Lónyay utcában található postára az eddigi adatok szerint kevéssel egy óra előtt lépett be három, símaszkot viselő, fegyveres férfi - tudta meg a HavariaPress. A tetőtől talpig feketébe öltözött támadók beterelték az alkalmazottakat az egyik irodába, majd összeszedték a postán talált értékeket, azt azonban egyelőre nem tudni, pontosan mit vihettek magukkal.

Sérülés nem történt, ám az alkalmazottakat, pszichikai sérelmeik miatt jelenleg a helyszínen mentők ápolják. A rendőrség már megkezdte a feltehetőleg gyalogszerrel menekülő rablók felkutatását.

Postást támadtak Pécsett

Tekintse meg képeinket!
Ma késő délelőtt egy kertvárosi ház lépcsőházában egy ismeretlen símaszkos férfi támadt rá a postásra. A kézbesítő nem engedte, hogy a rabló elvegye a táskáját és a ház elé menekült. A támadó a járókelőket látva inkább elfutott a helyszínről - áll a rendőrség közleményében.

A riasztásra néhány perc múlva kiérkező járőrök elfogták a rablás kísérletével alaposan gyanúsítható 43 éves férfit, akinek kihallgatása megkezdődött, őrizetbevételére valószínűleg még ma délután sor kerül.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.