Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Elfogták a bolti rablássorozattal gyanúsított pécsi szerelmest

2004.12.16. 06:55
Elfogták azt a huszonhat éves pécsi fiút, aki a rendőrök szerint több üzletet kirabolt, illetve megpróbált kirabolni az elmúlt hetekben. Volt hogy elzavarták, egy helyről azonban negyvenezer forintot zsákmányolt.

A baranyai megyeszékhelyen több üzletet is hasonló módon rabolt ki egy húsz év körüli fiatalember, akit a rendőrség szerdán kapott el. A pécsi fiatal mindig csak már az üzletbe lépve húzott álarcot, majd fegyvert vett elő, és - a rendőrök szerint udvariasan - pénzt követelt. Legutóbb kedden támadott meg egy trafikot, de az eladónő elriasztotta. Tíz napja két élelmiszerboltot támadott meg, két hete pedig negyvenezer forintot zsákmányolt a fiatal egy üzletből.

A rendőrség a körülmények azonossága miatt már eredetileg is arra gyanakodott, hogy mind a négy rablást ugyanaz a fiatalember követhette el. Szerdán sikerült is elfogniuk a 26 éves, büntetlen előéletű helybéli fiatalt, aki beismerte tettét.

A gyanúsított azzal indokolta tettét, hogy a barátnőjét, aki egy szórakozóhelyen dolgozik, a főnöke százezer forint eltüntetésével gyanúsította meg. A rablásokat csakis azért vállalta magára, hogy segítsen a lányon, mondta. A fiatalember egyúttal még egy egy hónappal ezelőtti rablást is beismert, melynek célpontja akkor egy dohánybolt volt.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!