Elemér
5 °C
16 °C

Álmában erőszakoltak meg egy angol kislányt

2005.03.25. 16:45
"Minden szülő rémálmaként" jellemezte az Essexi rendőrség egy tízévesnél is fiatalabb kislány megerőszakolását. A kislányt saját otthonában, álmában erőszakolta meg egy ismeretlen úgy, hogy a lány anyja és még öt másik gyerek is otthon volt.

Álmában erőszakolt meg egy ismeretlen egy az otthonában alvó, tíz év alatti kislányt Essexben, jelentette a Press Association brit hírügynökség. A rendőrök szerint a bűncselekmény "minden szülő rémálma". Az áldozatról nem kívántak pontosabb adatokat nyilvánosságra hozni.

Egyelőre a bűncselekmény körülményeiről is keveset tudnak. A házon nem találtak erőszakos behatolásra utaló nyomokat. Bár a bűncselekmény idején a lány édesanyja és öt másik gyerek is a házban tartózkodott, senki sem hallott semmit.

A nyomozók abban bíznak, hogy a helyszínen megtalálhatják az elkövető DNS-mintáját. Az áldozat nem ismerte fel támadóját, de egy specialista segítségével használható személyleírást adott támadójáról.

Az essexi rendőrök ki is adták a támadó személyleírását, egy 18-20 éves, fekete, afrofrizurás fiút keresnek, aki a támadás időpontjában sötétszürke pulóvert és bő szabású deszkásnadrágot hordott.

A rendőrség a lakosság segítségét kérte a bűnös megtalálásához. Mint mondták, boldogan fogadnak akár százával is téves bejelentéseket, ha csak egy is akad közöttük, ami nyomra vezethet.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.