Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C

Valóságsokk: elsüllyedt a reality-hajó

2003.06.16. 10:10
Egy hét után hazatért egy ír valóságshow összes versenyzője, miután hajójuk forgatás közben zátonyra futott és elsüllyedt. A producerek folytatnák, de a hatóságok ragaszkodnak a részletes vizsgálatokhoz.
Bizonytalanná vált egy ír valóságshow jövője, miután a tengeren készülő műsor hajója alig egy héttel a forgatás kezdete után elsüllyedt. A stílusosan Cabin Fever I-nek (Kabin Láz) keresztelt hajó pénteken futott zátonyra Co Donegal partjainál, majd rövidesen elmerült. A kilenc versenyző és a stáb tagjai közül senki sem sérült meg.

Van másik

A show készítői az azonnali folytatás mellett döntöttek, és felvetették, hogy egy másik hajón folytassák a showt. Az ír hatóságok azonban egyelőre nem adtak engedélyt egy másik hajó bevetésére. Az illetékesek ragaszkodnak ahhoz, hogy tisztázzák a baleset körülményeit. A producerek azt állítják, hogy a baleset pillanatában már kikapcsolták a kamerákat, így azok abból semmit sem rögzítettek.

Bevétel a mentőknek

A Coco Productions és az RTE, az ír állami televízió azt közölte: egyelőre nem hozták meg a végleges döntést a műsor jövőjéről. A műsor alig egy hete volt adásban, amikor a hajó elsüllyedt. A játékszabályok szerint a győztes százezer eurót (kb. huszonhat millió forint) kapott volna. A műsorkészítők bejelentették, hogy a szavazásokból a héten befolyt pénzeket a mentőalakulatok javára ajánlották fel, jelentette az Ananova.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.