Géza
1 °C
8 °C

Ideges amatőrök próbáltak kirabolni egy Aranypókot Újbudán

2006.03.07. 11:06
Nem sikerült kirabolniuk egy XI. kerületi Aranypókot három férfinak. A rablók elbénázták az akciót, és pénz nélkül menekültek el.

Három símaszkos férfi akart fegyverrel kirabolni egy üzletet és egy pénzváltót Budapesten, a Fehérvári úton, adta hírül a HavariaPress. Az elsődleges információk szerint, kedden délelőtt 10 órakor két fekete símaszkos és egy piros kapucnis fiatalember rontott be a XI. kerületi Fehérvári úton található Aranypók üzletbe.

Fegyverrel fenyegetőzve, mindenkit hasra kényszerítettek, majd a pénztárostól a bevételt követelték. Az alkalmazottak azonban riasztották az üzletet felügyelő biztonsági céget, és mivel a rablók - vélhetően kezdők - idegesek voltak, és kapkodtak, bezárták a pénzt rejtő fiókot, ahelyett hogy kinyitották volna.

Az üzletből egy pénzváltót is meg lehet közelíteni, az oda vezető ajtót rugdosni kezdték, megpróbáltak bejutni, azonban a váltó még zárva volt ekkor, így a fegyveres fiatalok zsákmány nélkül menekültek el a helyszínről. Az elsődleges információk szerint sem lövés, sem személyi sérülés nem történt.

UTAZÁS kiállítás

Március 2-5. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban (x)

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.