Zalán
6 °C
19 °C

Ideges amatőrök próbáltak kirabolni egy Aranypókot Újbudán

2006.03.07. 11:06
Nem sikerült kirabolniuk egy XI. kerületi Aranypókot három férfinak. A rablók elbénázták az akciót, és pénz nélkül menekültek el.

Három símaszkos férfi akart fegyverrel kirabolni egy üzletet és egy pénzváltót Budapesten, a Fehérvári úton, adta hírül a HavariaPress. Az elsődleges információk szerint, kedden délelőtt 10 órakor két fekete símaszkos és egy piros kapucnis fiatalember rontott be a XI. kerületi Fehérvári úton található Aranypók üzletbe.

Fegyverrel fenyegetőzve, mindenkit hasra kényszerítettek, majd a pénztárostól a bevételt követelték. Az alkalmazottak azonban riasztották az üzletet felügyelő biztonsági céget, és mivel a rablók - vélhetően kezdők - idegesek voltak, és kapkodtak, bezárták a pénzt rejtő fiókot, ahelyett hogy kinyitották volna.

Az üzletből egy pénzváltót is meg lehet közelíteni, az oda vezető ajtót rugdosni kezdték, megpróbáltak bejutni, azonban a váltó még zárva volt ekkor, így a fegyveres fiatalok zsákmány nélkül menekültek el a helyszínről. Az elsődleges információk szerint sem lövés, sem személyi sérülés nem történt.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön! London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút.