Hajnalka
-1 °C
15 °C

Soha nem lesz Bond

2001.04.28. 19:52
Mindenemet odaadnám, ha egyszer én lehetnék James Bond - mondta a közelmúltban Robbie Williams. A dolgok jelenlegi állása szerint egyetlen egy értéktárgya, illetve fontja sincs veszélyben, mivel a válogatást végző ügynökség vezetője, Debbie McWilliams szerint erre körülbelül annyi esélye van, mint Russel Crowe-nak sikerrel elénekelni Robbie "Millenium" című szerzeményét.
Robbie Williams
"Komolyan mondom, mindenemet odaadnám, ha én lehetnék a következő 007-es, ez számomra nem egyszerű hóbort, hanem vágyálom" - nyilatkozta a közelmúltban Williams, akiről köztudomású, hogy erősen kultiválja a jófajta Bond-filmeket; a Millenium című klipjében egy mini-Bond filmet is összehozott.

Ám a sors kegyetlen a brit énekeshez. A Bond-film főszereplőjének válogatását végző ügynökség vezetője, Debbie McWilliams vagy nem tudott arról, hogy korábban az alkotók felvetették ennek a lehetőségét, vagy csak egyszerűen a végletekig őszinte volt.

Komolytalan és puhány

Azt találta mondani ugyanis, hogy Robbie - lett légyen bármekkora sztár is - erre bizony alkalmatlan. Az indoklás pedig akként hangzott, hogy túlontúl komolytalan és nem az a "férfias féri", aki Pierce Brosnan úr nyomába léphetne. És - következett a kegyelemdöfés - "nem éppen fit", azaz Debbie McWilliams kisasszony kőkemény meglátása szerint az énekes némileg elpuhult, és hogy is nézne ki egy pocakos, punnyadt 007-es ügynök, miközben leteperi a hölgyeket és leteríti a gazokat?

Mellesleg Debbie McWilliams szerint némileg nevetséges és egyben elkeserítő is, hogy milyen emberek jelentkeznek a szerepre. "Ápolatlan, olykor egyenesen visszatetsző férfiak esnek be ide, és azt képzelik, csak azért megkapják a szerepet, mert környezetükben önmagukat tartják leginkább alkalmasnak erre" - mondja Debbie McWilliams, aki úgy véli, Pierce Brosnan utódjaként akár Russel Crowe is szóba jöhet, de azért valószínűbbnek tartja, hogy egy ismeretlen és abszolút "cool" férfi kapja majd meg.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!