Mátyás
7 °C
10 °C

Egy fiatal lány ölhette meg a szabolcsi nyugdíjast

2003.08.21. 15:15
Kapcsolódó cikkek (1)
A rendőrség feltételezése szerint egy 20 éves román lány ölhette meg azt az egyedül élő 77 éves férfit, akinek a holttestét augusztus 15-én találták meg. A gyanú szerint a bejárónő megkötözte és véresre verte munkaadóját.
Egy 20 éves román állampolgárságú lányt gyanúsítanak a múlt pénteken Kántorjánosiban holtan talált 77 éves férfi megölésével - közölték a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztatóján, csütörtökön, Nyíregyházán.

Mint arról beszámoltunk, az idős férfi összekötözött, véres holttestére még augusztus 15-én találtak rá a hozzátartozók, miután feltörték a lakás ajtaját.

Az orvos szakértői vizsgálat szerint az idős ember három nappal korábban halt meg. A lakásban dulakodás nyomai voltak, néhány értéke eltűnt a megölt embernek - mondta Tóth János őrnagy.

Hozzátette: a rendőrség az emberöléssel egy 20 éves román lányt gyanúsított meg, aki korábban az idős emberre főzött, mosott, takarított, s az idők során közvetlen kapcsolatba került munkaadójával.

Megkötözte és ütötte

A nyomozás során kiderült, az idős ember és a fiatal lány többször veszekedett, előfordult, hogy vitájuk tettlegességig fajult. Ez történt augusztus 12-én is, amikor a román lány vallomása szerint nem tudta, hogy az általa megütött és megkötözött férfi az életét vesztette - közölte az őrnagy, hozzátéve, hogy indítványozták a gyanúsított előzetes letartóztatását.

UTAZÁS kiállítás

Március 2-5. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban (x)

A legmenőbb síterepek

Csodás panoráma, jó levegő, szép pályaszállások, a téli sport szerelmeseit ezek várják.