Vilma
-8 °C
3 °C

Segal is a hétvégi drogfogás gyanúsítottjai között

2005.06.19. 18:55
Fél kiló kokaint és ötvenezer extasytablettát talált a rendőrség vasárnap hajnalban a XV. kerületben egy személygépkocsiban, amiben a Való Világ 3-ból ismert Segal is utazott. Az autó négy utasát letartóztatták.

Összehangolt akció

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kábítószer-bűnözés elleni osztályának vezetője, Schön Péter az Indexnek elmondta, hogy az Országos Rendőr-főkapitánysággal közös felderítést követően egy személykocsi pótkerekében ötvenezer extasy tablettát és fél kiló kokaint találtak. A fogás nem közúti ellenőrzés során történt, hanem hosszabb nyomozás előzte meg, amelynek részeként a négy magyar kábítószercsempész elfogására vasárnap hajnalban került sor Budapest XV. kerületében.

Segal
VV Segal

Bartha László százados, a BRFK sajtóügyeletese az akció részleteiről szólva elmondta: vasárnapra virradóra a főváros XV. kerületében, az Erdőkerülő úton a BRFK és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai közös akciójuk során ellenőriztek két személygépkocsit, és az átvizsgálás során került elő a nagy mennyiségű extasy-tabletta, valamint a kokain.

Mint mondta, a nyomozók a kábítószert a helyszínen lefoglalták, négy gyanúsított ellen, őrizetbe vételük mellett, az eljárást megkezdték.

Az MTI információi szerint az elfogottak között van egy olyan férfi is, aki az egyik kereskedelmi csatorna valóságshow-jában lett ismert. Bartha László százados, a részletekről és az érintett személyekről nem kívánt nyilatkozni, de az Index meg nem nevezett forrásból megtudta, hogy a Való Világ harmadik részéből ismertté vált Segal a letartóztatottak között volt. Információinkat Schön Péter őrnagy nem cáfolta.

Segal, a vállalkozó

Segalt a harmadik ValóVilágba harmadikként szavazták be. A miskolci vállalkozó a motorozás szerelmese, a Való Világ honlapja szerint kedvenc étele a hús, itala a vodka és az energiaital, leginkább az Eddára indul be, abból is a kedvenc száma a Gyere őrült!. Segal nem lett túl sikeres az RTL Klub valóságshow-jában, hiszen ő volt a műsor első kiesője.

Bokszolni kis méretéhez képest viszont elég jól tud, a tavalyi Sztárboxban az első Való Világ nyertesét, Szabolcsot verte meg.

Nem Segal az első valóságshow-szereplő, aki kábítószerügybe keveredett: Okit tavaly a nyíregyházi rendőrség kapta el marihuána-birtoklás miatt, de korábban Renátónak is vallania kellett a rendőröknek bűnös szenvedélyéről.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!