Árpád
-1 °C
9 °C

A polgármester hasán ugrált a segédmunkás

2006.03.22. 23:09
A sódert leborító holland férfi annyira dühös lett, hogy többször is arcon verte a település első emberét.
A falu első embere, azaz a polgármester húzta a rövidebbet a Baranya megyei Vargán kialakult, verekedésbe torkollott vita során. A HavariaPress úgy tudja, hogy a polgármester nem nézte jó szemmel, hogy egy, a faluban építkező holland férfi nagy mennyiségű sódert a háza előtt az utcán öntette le.

Úgy döntött ezért kedden, hogy személyesen keresi fel a külföldi férfit, hogy megbeszéljék az ügyet. A beszélgetésből azonban egyre hevesebb szóváltás kerekedett, amely végül tettlegességig fajult. Annyi bizonyos, hogy valaki ütött, ám míg egyesek szerint a holland férfi, mások szerint viszont a polgármester emelt kezet először.

Állítólag a külföldi férfi annyira dühös lett az eset kapcsán, hogy többször is arcon verte a település első emberét, sőt egyes szemtanúk szerint a holland férfi segédmunkását is látták a polgármester hasán ugrálni.

Az eset következő fordulata pedig az, hogy a kiérkező rendőrök, mivel nem találtak holland tolmácsot, nem tudták kihallgatni a külföldi férfit, így a segítségére siető segédmunkás lett az egyetlen gyanúsított az ügyben.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.