Ambrus
-7 °C
3 °C

Sörétes puskával végzett exfeleségével és magával

2005.03.30. 11:03
Szigetváron holtan találtak egy helybéli asszonyt, Sellyén, egy benzinkút mellett parkoló autóban pedig megtalálták a nő volt férjét. Az eddigi adatok szerint a férfi előbb feleségével, majd magával végzett.

Családi dráma áldozataira bukkantak szerda hajnalban a Baranya megyei Szigetváron és Sellyén. Szigetváron holtan találták P. Jánosné 31 éves helybéli asszonyt, áll a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A sörétes puskával agyonlőtt nő holttestét reggel öt óra előtt a nyílt utcán, kerékpárja mellett fedezték fel a járókelők, tudta meg az Index Kékesné Gyimóthy Mariannától, a BMRFK sajtóreferensétől.

A nő feltételezett gyilkosát, illetve annak holttestét szintén járókelők találták meg. A halott férfire Sellyén, egy benzinkút mellett parkoló autóban bukkantak. A rendőrségi nyomozás adatai szerint a holtan talált férfi a meggyilkolt asszony előző férje volt. A körülményekből az feltételezhető, hogy P. János előbb végzett exfeleségével, majd Sellyére autózott és ugyanazzal a sörétes lőfegyverrel öngyilkosságot követett el.

A családi dráma hátteréről egyelőre nem sokat tudni, egyes feltételezések szerint elképzelhető, hogy szerelemféltésből ölte meg volt feleségét a férfi. Az Index úgy tudja, hogy a volt férj vagyonőrként dolgozott, és az utóbbi időben édesanyjánál lakott Sellyén a Jókai utcában.

A két haláleset pontos körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják, jelenleg is zajlik a hozzátartozók meghallgatása, az ügyet a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya vizsgálja.

Sörétes puskával lett öngyilkos
Egy másik esetben is főszerepet játszott a sörétes puska, a Kiskunságban egy középkorú férfi végzett magával a saját fegyverével. A Csengődön élő férfi holttestét kedden reggel járókelők fedezték fel, egy akasztói csárda közelében - értesült a HavariaPress. Az eddigi adatok szerint a férfi aznapra virradóra, önszántából lőtte magát fejbe a csárda mögötti erdőben. A halottszemle során bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, a kiskőrösi rendőrkapitányság ezért államigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset pontos körülményeit.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.