Vilma
-7 °C
4 °C

Kézfogással mérgezett a szabálysértő

2006.01.16. 06:29
Mérgezéssel gyanúsítanak egy közlekedési szaálysértőt az Egyesült Államokban. A 41 éves gyanúsított kézfogással mérgezett meg egy ügyészt, egy rendőrt és egy törvényszolgát. A gyanúsított összeesküvés-elmélettel védekezik.

Megmérgezett egy ügyészt, egy rendőrtisztet és egy törvényszolgát egy közlekedési szabálysértés miatt perbe fogott férfi az Egyesült Államokban. A férfi egy eddig azonosítatlan anyagot kent a jobb kezére, majd ragaszkodott hozzá, hogy áldozatai kezet fogjanak vele.

Három áldozata röviddel a kézfogás után rosszullétre, émelygésre, fejfájásra panaszkodott. Ketten kórházba is mentek, de mindhármuk panaszai egy napon belül elmúltak.

A 41 éves gyanúsított szimulánsnak tartja áldozatait. Állítása szerint csak olivaolajat kent a kezére.

Szerinte a mérgezés vádja koholt, az ügyész, a rendőr és a törvényszolga csak bosszút akarnak állni rajta, mert nem hagyta magát csak úgy megbüntetni és bíróság elé vitte közlekedési szabálysértését.

Ha bebizonyosodna, hogy a vád mégsem koholt, akár hat év börtönre is ítélhetik a mérgezőt. Az eddig azonosítatlan anyagot az FBI laboratóriumában vizsgálják.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.