Dömötör
12 °C
14 °C

Nem lép vissza a nőnek öltözött republikánus

2004.04.07. 13:56
Kapcsolódó cikkek (1)
Női ruhás képek kerültek elő egy texasi republikánus képviselőjelöltről. Sam Walls pártbeli vetélytársára gyanakszik és a vezetőség kérésére sem hajlandó visszalépni.
Nem hajlandó visszalépni a jelöltségtől Sam Walls. A hatvannégy éves politikus a republikánus párt támogatásával kíván bejutni a texasi képviselőházba, pártja azonban nemrégiben előkerült kínos fényképei miatt a verseny feladására szólította.

Homoszexuális ami nem

A politikusról olyan képek kerültek elő, melyeken női ruhákba öltözött. Walls szerint pártbeli kihívója próbál visszaélni a "nagyon régi személyes adattal". "Az a céljuk, hogy homoszexuálisnak állítsanak be, ami nem vagyok" - nyilatkozta a Guardiannak.

Walls április 13-án küzdene meg a republikánus előválasztáson vetélytársával, az ingatlankereskedő Rob Orral. Orr kampánytanácsadója tagadja, hogy bármi közük lenne az ügyhöz. Mint mondta, ők csak a helyi republikánus vezetést "riasztották".

Kínos múlt

Walls, aki korábban a helyi szervezet elnöke is volt, jó ideig favoritnak tűnt a versenyben. A képek hatására azonban a párt megvonta tőle a támogatást.

Walls női ruhás fotói egy a nevén lévő, elbontásra ítélt mobilházból kerültek elő. Walls szerint családja már "túltette" magát az ügyön. A politikus támogatóitól is elnézést kért "személyes múltja kicsiny" de kínos darabkájáért.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Hétvége Sopronban!

Tómalom Fürdő, Tűztorony, Karmelita kolostor, és még számos látnivaló várja Sopronban.