Miklós
-7 °C
2 °C

Lövöldözés, autós üldözés a fővárosban

2003.01.10. 10:55
Hiába adtak le célzott lövéseket a rendőrök a menekülő férfi terepjárójára, sikerült megszöknie. A rendőrség hosszasan üldözte az előbb egy lopott Mercedesszel, majd gyalogosan is menekülő autótolvajt. A hajsza során két rendőr és egy járókelő könnyebb sérüléseket szenvedett.
Még keresik azt a lopott gépkocsit vezető férfit, akit tegnap este hosszan üldöztek a budapesti rendőrök. A járőrök hat óra körül, a XX. kerületi Nagysándor József utcában láttak meg egy ellopott Mercedest, amelyik a Baross út felé haladt. Megpróbálták megállítani, de a kocsi vezetője nekihajtott a keresztbe álló rendőrségi autónak, félrelökte, majd beleütközött egy BKV-busz hátuljába.

Lövések az éjszakában

Ezután a buszt kikerülve egy másik személyautóval ütközött. Az üldözött sofőr kiugrott a járműből, egy darabig futva menekült tovább, majd a Baross úton beugrott egy mellette lelassító terepjáróba. A rendőrök két lövést adtak le a terepjáró kerekeire, de nem tudták megállítani.

Az ütközésekben egy nő könnyebb sérüléseket szenvedett, és megfigyelésre a rendőrautóban ülő járőröket is kórházba szállították, mivel mellkasi fájdalmakra panaszkodtak. Az ügyben a BRFK indított nyomozást.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!