Judit
-2 °C
8 °C

Betonkeverő silóba esett egy munkás

2005.01.31. 17:28
Belehalt a rázúduló sóder okozta sérülésekbe az a fiatal munkás, aki egy betonépítő cég telephelyén dolgozott a keverősilónál. Nem tudni, hogy a férfi miként esett a silóba.

Meghalt az a férfi, aki egy betonkeverő silóba esett Óbudán. A hétfő délutáni munkahelyi baleset egy betonépítő cég telephelyén történt a főváros III. kerületében, a Kunigunda utcában. A szerencsétlenül járt férfi egy betonkeverő siló viszonylag szűk, negyvenszer negyven centiméteres tölcsérébe csúszott bele, eddig nem pontosan ismert okokból.

A BRFK sajtóügyelete arról tájékoztatta az Indexet, hogy a harminc éves budapesti férfi a cég alkalmazottja volt, és az első feltételezések szerint a húsz méter magas keverősiló tetején dolgozott egyedül, amikor a szerencsétlen baleset történt. A siló tetején két beöntőnyílás található, az egyiken a cement, a másikon a sóder ömlött a tartályba, ahonnan a betonkeverő kocsikba adagolták a nyers betont. A férfi feltehetőleg a befagyott sódert próbálta megpiszkálni, amikor belezuhant a tartályba. Halálát a ráömlött sóder okozta.

A holttestet a tűzoltók emelték ki, a rendkívüli halálesetet a Budapesti Rendőr-főkapitányság államigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.