Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Simon-ügy: a viszkis hasonmás csak ütött, de nem ölt?

2003.05.26. 07:40
A Viszkis becenevű Ambrus Attila bankrablóra egykor megszólalásig hasonlító Galambos János tagadja, hogy ütése nyomán vesztette életét Simon Tibor, a Ferencváros volt labdarúgója. Az elsőrendű vádlott szerint a többiek rugdosták össze a fejét, ő csak egyszer ütött, de az nem volt halálos.
A 27 éves Galambos János tagadja, hogy 2002 áprilisában Simon Tibor, a Ferencváros volt labdarúgója az ő ütését követően veszette életét - derül ki a Blikkben idézett nyilatkozatából, amelyet a ma esti Kékfény című televíziós műsornak adott.

A Viszkis néven elhíresült bankrabló, Ambrus Attila egykori hasonmása szerint az akkor a Sopron edzőjeként dolgozó Simon egy barna bőrű emberrel veszett össze, majd őt is arcul köpte. "Erre én bemostam neki egyet" - mondta Galambos, aki szemtanúja volt, ahogy ezt követően egy viperával megverik a biztonságiak. Az utcán négy társával újra üldözni kezdte Simont, aki újra megütött, de állítása szerint nem a fejére, hanem a vállára esett. Galambos ügy véli, hogy halálát az okozta, hogy a többiek összerugdosták a fejét.

A vádirat szerint Galambos ütése után Simon elesett, és olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy belehalt. Az elsőrendű vádlott ügyvédje újabb szakértői vizsgálatot kér.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.