Piroska
-10 °C
1 °C

Családirtás Floridában

2005.03.18. 14:04
Négyes gyilkosság történt szerdán a késői órákban Florida egy kisvárosában. A lemészárolt családra csütörtök reggel találtak rá. Az egyetlen túlélő egy kétéves kislány. Az eset körülményei még tisztázatlanok.

Brutális gyermekgyilkosság rázta meg Florida Marianna nevű kisvárosának lakóit, jelentette a Sun-Sentinel. A helyi lap szerint a három kisgyermek és az édesanya holtteste feltehetőleg egy napig hevert a háromszobás társasházban, mire rájuk találtak.

Kopogás a mészárszékből

A szomszéd csütörtök reggel halk kopogtatást hallott a Baker család lakásából. Ezt furcsának találva jelezte a társasház egyik alkalmazottjának, aki benyitva a lakásba rátalált a lemészárolt családra.

A kopogtató, a család egyetlen életben maradt tagja, egy kétéves kislány volt, aki sértetlenül vészelte át a tragédiát, írja a Sun-Sentinel. Édesanyját, a tizenkilencéves fiatalasszonyt, és testvéreit egy három- és egy egyéves gyermeket illetve a háromhetes csecsemőt meggyilkolták.

Az életben maradt kislányt rokonoknál helyezték el.

Gyanúsított nélkül

Az édesanya nővére még a szerdán telefonon beszélt húgával, Daniellel a hétvégi kerti partiról. Másnap hajnalban mikor újra hívta, már nem vette fel senki a telefont.

"Mindig a gyerekeiről beszélt", mondta Daneille unokatestvére a lapnak. "Szörnyű dolog valakinek elvenni az életét, de hogy aztán fordul egyet és ezt teszi a gyerekekkel... az már nagyon sok nekem", tette hozzá.

A megdöbbentő esetről a hatóságok nagyon szűkszavúan nyilatkoznak. Gyanúsítottuk még nincs, de egy biztonsági kamera felvételének alapján két férfit azonosítottak, akik esetleg segítségükre lehetnek az ügyben.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.