Zalán
6 °C
19 °C

A felgyújtott lány barátja horgászott a támadás idején

2006.07.28. 12:41
Továbbra sem ismert, hogy a megerőszakolt és felgyújtott magyarcsanádi lány 29 éves barátjára a 15 éves gyanúsított terhelő vallomást tett-e. Kiderült azonban, hogy S. Norbertnek egy idős férfi igazolta az alibijét, aki szerint a támadás időpontjában ők ketten horgásztak.

Még nem dőlt meg a magányos tettes teoriája, és a rendőrség továbbra is kizárólag K. Andrást gyanúsítja a 18 éves magyarcsanádi Henrietta megerőszakolásával, kikötözésével, és felgyújtásával.

A Délmagyarország című lap részletesen leírja, egy hete a megkínzott lányra miként találtak rá. A hagymaszedők között a "semmiből" felbukkant, félmeztelen, húsáig megégett lány segítséget kért, pontosabban nyöszörgött. A munkások a nehezen megközelíthető földekről egy teherautó platóján a mentőig vitték a lányt, aki közben elmondta nekik, mi történt.

A rendőrség még aznap őrizetbe vette K. Andrást, azóta viszont egyre szövevényesebbé vált a történet. A gyanúsított családja és védője szerint a legkétségesebb szál például az, hogy a 15 éves, Heninél vékonyabb és kisebb K. András hogyan tudta egyedül lefogni és megkötözni a lányt? A Délmagyarország azt is tudni vélte, hogy K. András terhelő vallomást tett S. Norbertre, Henrietta barátjára, de ezt hivatalosan nem erősítette meg senki.

A Színes Bulvár Lapnak K. András édesanyja azt állította, hogy fia nem vallott Norbert ellen. "Nem értem, miért akarnak ránk még nagyobb bajt hozni" - fakadt ki a nő.

A 29 éves barátnak viszont biztosnak tűnő alibije van. A bűncselekmény idején egy hetvenéves férfival volt horgászni, írja a Délmagyarország. Sándor Béla szerint hajnalban még hármasban - Henrietta, S. Norbert és K. András - együtt kopogtattak be hozzá. Sándor S. Norberttel a vízparthoz indult horgászni, K. pedig a lánnyal hazafelé indult, állítja a férfi, aki szerint a közeli kocsmában is meg tudnák erősíteni állításait. A lap megkereste a kocsmárosnőt, de az nem tudott visszaemlékezni az esetre. Sándor Béla elmondta, Norberttel életükben először mentek kettesben horgászni.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Bali

Tanácsok és TOP 5 látnivaló.