Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C

Késsel támadt a szemtanúkra az oszlopnak hajtó mercedeses

2004.03.12. 13:57
Ittas volt az a férfi, aki miután Mercedesével egy oszlopnak hajtott, késsel kergette meg balesete szemtanúőt péntek hajnalban, Dunaújvárosban. A férfi az idegroham után súlyosan sérült utasával együtt taxiba ült és elhajtott, de elfogták.
Késsel támadt a szemtanúkra az az autós, aki Mercedesével egy villanyoszlopnak hajtott Dunaújvárosban - tudta meg a HavariaPress. A Fejér megyei város rendőrségére pénteken kora hajnalban jelentették be, hogy oszlopnak száguldott egy Mercedes a város területén.

Mint kiderült, a balesetet az okozta, hogy a sofőr túl nagy sebességgel akart jobbra kanyarodni, ezért felhajtott a járdára és egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset után az ingerült sofőr kést rántott, és mintegy harminc méteren át kergette az eset szemtanúit, végül társnőjével taxiba ült, és elmenekült.

A rendőrök a bejelentés nyomán rövid időn belül megállapították a sofőr kilétét, miképp azt is, hogy a balesetben egy fiatal nő, aki az anyósülésen utazott, súlyos sérüléseket szenvedett. Ezt követően elfogták a 31 éves dunaújvárosi férfit, akit az orvosi vizsgálatok közepesen ittasnak minősítettek. Vele szemben ezért ittas vezetés, garázdaság és közúti baleset okozása miatt is büntetőeljárás indult a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.

A legmenőbb síterepek

Csodás panoráma, jó levegő, szép pályaszállások, a téli sport szerelmeseit ezek várják.