Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Félmillió a sorozatrablóért

2005.05.24. 11:54
Félmillió forintot ajánlott fel a budapesti rendőr-főkapitány annak, aki nyomra vezeti a rendőröket egy háromszoros rablási ügyben. A rablásokat feltehetőleg ugyanaz a férfi követte el a III. kerületében.

Három fegyveres rablást követett el május 5-én kora délután egy egyelőre ismeretlen tettes, alig fél óra alatt. A rabló először a Vasút soron lévő patikába rontott be nem sokkal egy óra előtt, és a dolgozókat fegyverrel megfenyegetve elvitte az üzlet bevételét. Negyed órával később, a Viziorgona utcában egy másik patikát rabolt ki, tíz perccel később pedig a Hatvany Lajos utca egyik élelmiszerüzletét. A három rablással körülbelül 140 ezer forintot zsákmányolt a férfi, személyi sérülés nem történt egyik esetben sem, áll a BRFK keddi közleményében.


Az elkövető fantomképe (BRFK)

Az ismeretlen elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, enyhén zömök testalkatú, sötét, hullámos hajú, borostás, kissé telt arcú, kerek fejű férfi. A rablások idején fehér, kék, szürke színárnyalatú baseball sapkát és fekete vagy kék keretes, foncsorozott tükrös napszemüveget, világos rövid ujjú pólót, sötétkék farmernadrágot és sportcipőt viselt. Derekán fekete színű övtáska volt. A magyarul, akcentus nélkül beszélt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya kéri, hogy aki felismeri az elkövetőt, vagy bármit tud a hollétéről, jelentkezzék az ismert segélyhívó számok valamelyikén. Gergényi Péter egyúttal félmillió forint díjat is felajánlott az ügy nyomravezetőjének.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.