Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Vádemelés Stohl ellen

2002.08.29. 14:03
Akár tárgyalás nélkül is ítéletet hozhat Stohl András ügyében a dunakeszi városi bíróság. Az ügyészség vádat emelt az ittasan balesetet szenvedő műsorvezető ellen, és amennyiben Stohl elismeri bűnösségét, harminc napon belül ítélet születhet.
Vádemeléssel továbbította Stohl András ügyét a városi bíróságnak a dunakeszi ügyészség. A vád tartalmáról sem az ügyészség, sem Sági Éva, a városi bíróság elnöke nem kívánt felvilágosítást adni. "Nem lenne etikus, ha a vádlott a sajtóból értesülne a vádakról" - érvelt Sági. A bíróság akár szeptemberben is dönthet az ittasan autóbalesetet szenvedő tévés műsorvezető ügyében.

Ítélet tárgyalás nélkül?

"Két lehetőség van, a bíróság vagy lefolytatja a tárgyalást, vagy tárgyalás nélkül, harminc napon belül ítéletet hoz" - mondta el az elnök. Ez utóbbira kisebb súlyú bűncselekményeknél van lehetőség, amennyiben a vádlott elismerte bűnösségét. Sági nem nyilatkozott arról, hogy Stohl esetében melyik eshetőségre lehet számítani.

Döntött

Az RTL Klub műsorvezetője július 6-án szenvedett balesetet, amikor autójával Gödöllő és Aszód között felborult. A színészt fejsérülésekkel és csonttörésekkel szállították kórházba. A baleset időpontjában Stohl alkoholszintje közel két ezrelék volt.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!