Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Huey, a teremtő erő

2002.06.03. 09:58
Égi segítség vezérli a jövőben hullámos útjukon az ausztrál keresztény hullámlovasokat: a múlt héten a boltokba került a "Szörfözők Bibliája".
Az ausztrál bibliatársaság a könyvek könyvének legújabb változatából összesen 10 ezer példányt készíttetett. Az új kiadás belső tartalmát tekintve nem, de külsejével igencsak eltér hagyományos fekete borítójú társaitól: címoldalát egy hatalmas hullámról készített felvétel díszíti.

"A szörfösök eredendően vallásos emberek"

A színes képekkel illusztrált Újtestamentum megjelentetésével a társaság megpróbálja vonzóbbá tenni a Bibliát a hullámlovasok számára, akik vándorlásaikkal, szolidnak csöppet sem mondható életmódjukkal gyakran megbotránkoztatják a tengerpartok környékén élőket.

A könyv bevezetője szerint a szörfösök eredendően vallásos emberek, amit csinálnak, azt lelki tevékenységként élik meg. Sokan közülük hiszik, hogy létezik egy teremtő erő, amelyet néhányan a Huey névvel illetnek.

Az ausztrál bibliatársaság reményei szerint az első példányok eladásához annyi időre sem lesz szükség majd, mint egy szörfdeszka leviaszolásához.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.