Árpád
7 °C
21 °C

A Medgyessy-lány szerint Orbán jó politikus

2002.09.19. 14:15
Kapcsolódó cikkek (1)
Újságírónak tartja magát, hat éve saját cége van. Érdekli a politika, jelenleg politológiát tanul. Nincsen férjnél, van viszont egy Berta nevű német juhász kutyája. Egyebek mellett ez derült ki a Törzsasztal mai vendégéről, Tornóczky Anitáról, Medgyessy Péter miniszterelnök nevelt lányáról.
Tornóczky Anita elsősorban a munkájára és a magánéletére vonatkozó kérdésekre válaszolt.

Új műsorokat nem tervez

Tornóczky Anita
Terveiről úgy nyilatkozott, hogy marad a Televíziónál, de tudja: nem szabad sokat szerepelnie, és olyan teljesítményt kell nyújtani, ami alapján elhiszik, neki, valóban odavaló. Reményét fejezte ki, hogy a közszolgálati televízió körüli huzavona mielőbb rendeződik. Szerinte koncepcióváltásra és formai változásra is szüksége van az intézménynek. Elképzelései között a NévSHOWr-on kívül további műsorok nem szerepelnek, hiszen ez újabb támadási felület lehetne. Arra a kérdésre, hogy mennyit keres, úgy válaszolt, hogy cége feleannyiból gyárt egy százperces műsort, mint más cégek egy ötvenperceset.

Orbán jó politikus

Tornóczky Anitát érdekli a politika, sőt jelenleg politológiát hallgat a Századvég Politikai Iskolán. Ez másoddiplomás képzés, költségtérítéses és az édesapja fizeti. Orbán Viktort nem közellenségnek, hanem jó politikusnak tartja, de szerinte természetes, hogy a baloldali tábor nem szereti, mint ahogy nevelőapját a jobboldali.

Férj nélkül

Magánéletéről annyit árult el, hogy igazak a Bochkor Gáborral való korábbi viszonyáról szóló hírek. Nincsen férjnél és egyelőre nem tervez gyermeket sem. Van viszont egy kutyája, egy Berta névre hallgató német juhász.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön! London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút.

Tervezi már nyaralását?

Segítünk! Válasszon célpontot nyárra útjaink közül! Tengerparti apartmanok előfoglalási kedvezménnyel!