Mária
-6 °C
-2 °C

Hárman haltak meg Szolnoknál

2005.07.14. 09:47
Egy ember kórházba szállítás közben, kettő a Tiszába zuhant autóban halt meg abban a balesetben, amely szerdán éjszaka történt a szolnoki Tisza-hídon.
Hárman életüket vesztették abban a balesetben, amely szerdán, este tíz óra körül történt a Szent István-hídon, Szolnok közelében.

A baleset helyszínén, a hídon a rendőrök két összetört gépkocsit találtak, az egyik utas életét már nem lehetett megmenteni, ő a kórházba szállítás után meghalt. Az eddigi vizsgálatok szerint a hídon három autó ütközött össze, közülük az egyik a szalagkorlátot átszakítva a folyóba zuhant.

A Tiszába zuhant autó felkutatására a katasztrófavédelem segítségét kérték - mondta Kovács Ágnes rendőr zászlós csütörtökön reggel a távirati irodának.

Földvári István, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese arról számolt be, hogy a tűzoltók búvárok közreműködésével rábukkantak a gépkocsira, és azt a kora reggeli órákban daruval kiemelték a vízből. A gépjárműben - egy 40 év körüli nő és férfi - holttestét találták meg.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!