Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C

Felébreszthetik Tollert

2006.07.11. 15:45
Kapcsolódó cikkek (1)
Javul a pécsi polgármester állapota, értesült az Index. Információink szerint egy ápolónő indította útjára azt a rémhírt, hogy Toller László meghalt.
Toller László

Három hete tartják mélyaltatásban Pécs polgármesterét, de Toller László állapota javul, így hamarosan, akár már a héten felébresztik, értesült az Index. Toller László június 20-án Pécs felé tartott, amikor egy szabálytalanul előző autó miatt sofőrje az árokba hajtott. Az autó felborult, és mind a ketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek. Szőke János, aki az autót vezette, néhány napja elhunyt.

Toller három - egyenként is - életveszélyes sérülést szenvedett. Sérült a nyakcsigolyája, a koponyája, és vérrög keletkezett az agyában. Állapotáról a pécsi idegklinika professzora, Dóczi Tamás az elmúlt hetekben többször is jelentést adott, kedden azonban a család kérésére nem nyilatkozott.

Az Index úgy tudja, Toller agyában a vérrög felszívódott, és a polgármester már a múlt héten olyan állapotba került, hogy felmerült, felébresztik, de a professzor a további erősödés érdekében még egy hetes altatás mellett döntött.

A baleset utáni napon Pécsen az a rémhír terjedt el, hogy a polgármester meghalt. Az ügyben a rendőrséghez nem érkezett bejelentés, mondta az Indexnek Kékesné Gyimóthy Marianna, szóvivő. Információink szerint ugyanakkor Pécs egyik kórházában vizsgálat indult egy ápolónő ellen, akitől az információ feltehetően elindult. A kórházi alkalmazott nem a pécsi idegklinikán dolgozik, de a kórház vezetését nem sikerült elérnünk.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!