Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Tömegverekedés egy játékautomata miatt

2005.07.26. 19:00
Ötven rendőr vetett végett két család leszámolásszerű összecsapásának Ercsiben. A verekedést az élettárs játékgépszenvedélye okozta.

Ötven rendőrt kellett kivezényelni, miután tömegverekedés tört ki egy kocsma előtt Ercsiben. A hétfő éjszakai csatában két család több mint tucatnyi tagja csapott össze. A verekedést egy férfi játékszenvedélye váltotta ki.

Szenvedélye a játék

A nőt és élettársát egy hónapja lakoltatták ki Érden, egyúttal kétmillió forintot kaptak az önkormányzattól, lakásvásárlásra. A férfi ebből a pénzből kért pénzt játékgépezésre, majd miután kevesellte a kapott 50 ezer forintot, elment otthonról, hogy helybenhagyja a nő testvéreit.

Ezután az asszony is a verekedés helyszínére sietet, és hamarosan egy 10-15 fős társaság is érkezett, és valamennyien nekiestek a feleség jelen lévő családtagjainak. A nő nyakából letépték az aranyláncát, és elvették a nála lévő 1,7 millió forintot.

Az ügyben lefoglalt bűnjelek között akadt kard, ötkilós kalapács és másfél méteres betonvas is. A garázdaság és rablás miatt indult eljárásban a rendőrök összesen 11 embert - köztük két fiatalkorút - állítottak elő, és eddig két embert vettek őrizetbe.

A rendőrök többüket egy érdi orvosi rendelőben találták meg, egyiküktől előkerültek a sértett nő ékszerei is.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!