Vilma
-8 °C
3 °C

Boldogító igen nyolc söréttel

2001.08.07. 11:42
Egy török menyasszony nyolc söréttel gyomrában mondta ki a boldogító igent szombaton - írta hétfőn egy török lap. A 22 éves lányt az esküvő előtti mulatozásban véletlenül lőtték hasba.

Egy török menyasszony nyolc söréttel gyomrában mondta ki a boldogító igent - jelentette a török Milliyet napilap. A huszonkét éves Aynur Tayoglut egyik rokona lőtte hasba egy sörétes légpuskával, véletlenül, az esküvő előtti pénteki mulatozásban.

Hosszú és költséges út

A lányt azonnal kórházba szállították, az orvosoknak azonban el kellett halasztani a műtétet, mert a vőlegény apja nem egyezett bele az esküvő elhalasztásába. A rokonok ugyanis hosszú és költséges utat tettek meg, hogy a fekete-tengeri Zonguldak városban tartott esküvőn részt vehessenek.

A napilap szerint Tayoglu kezeletlen gyomorsérüléseivel visszatért a kórházból, és kimondta a boldogító igent. A riport szerint a lány még táncolt is egyet új férjével, Mutlu Yalcinkayával.

Napokig tartó vad mulatozások

Az esküvő előtti mulatozáson egyébként további öt rokon megsebesült. A török esküvők általában több napig tartó vad mulatozások, ahol szokás légpisztolyokkal egy egyéb fegyverekkel a levegőbe lövöldözni.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.