Ágnes
-13 °C
0 °C

Üldözőbe vette a rendőrt

2003.11.11. 17:18
Fordított rendőrségi üldözés folyt a minap a Virginia állambeli Hampton városában: egy gyorshajtásért megbírságolt amerikai lány mérgében üldözőbe vette az őt megbüntető rendőr kocsiját, és többször belehajtott.
Devikia Donise Garnett jócskán átlépte a megengedett sebességhatárt, és balszerencséjére ezt épp egy rendőrjárőr orra előtt tette. A rendőrautó megállásra késztette, a 20 éves lány pedig elismerve a szabálysértést, átvette a 90 dolláros bírságról szóló csekket.

A rendőr ezek után autójával visszakanyarodott az útra, és folytatta utcai szolgálatát. Néhány másodperc múlva azonban visszapillantó tükrében megjelent az imént feltartóztatott piros Mazda.

Mire a rendőr feleszmélt volna, már utol is érték, annyira, hogy üldözője belerohant hátulról járőrkocsijába. De ekkor kezdődött még csak igazán a hajsza.

A dühös nő még háromszor nekihajtott a járőrkocsinak, a rendőr pedig kénytelen volt gyorsítani, illetve manőverezni. Egy váratlan kitérővel azután a nő kocsija mellé került, és a kormányt félrerántva az útpadkának szorította a Mazdát, írta az AP.

Garnettet azonnal őrizetbe vették, és szándékos támadás vádjával az éjszakát bent tölthette a városi fogdában. A fiatal nő az üldözést már nem ússza meg egy 90 dolláros csekk befizetésével, rövidesen bíróság elé kell állnia.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Álom Nászút

Felejthetetlen élmény várja a világ legszebb tengerpartjain.