Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

Veszekedés után fákat döntött autójával

2006.10.09. 18:53
Három fát döntött ki, majd kigyulladt az autója egy osztrák férfinek, aki családi veszekedés után hajtott le szándékosan az útról.

Egy kiadós családi perpatvar után kitette feleségét és három gyereküket a kocsiból, majd több fának is nekihajtott vasárnap egy 28 éves férfi Felső-Ausztriában míg végül kigyulladt a kocsi.

Vitájuk elején a férj megfenyegette és fizikailag bántalmazta vele egyidős nejét. Az asszony erre azt kérte, hogy szüleinél beszéljék ki magukat. Úton a szülőkhöz azonban ismét fellángolt köztük a vita. A kocsi hátsó ülésén foglalt helyet három - 5 és 12 év közötti - gyerekük.

Amikor Wartberg an der Krems-hez érkeztek, a férfi hirtelen fékezett és felszólította az asszonyt, valamint a gyerekeket, hogy szálljanak ki. Az asszony erre megállított egy szembe jövő autót és segítséget kért, mert félt a férjétől. A rabiátus férfi ekkor elindult kocsijával, nekiment egy fának, majd tovább száguldott. Körülbelül 500 méter megtétele után lehajtott egy lejtőn és - minden jel szerint szándékosan - egymás után nekihajtott három fának, míg autója kigyulladt.

Egy éppen arra elhajtó 21 éves fiatalember kimenekítette a sérült férfit az égő kocsiból, amelynek roncsait a helyszínre érkezett 40 tűzoltónak sikerült eloltania. A férfit Kirchdorf kórházába szállították.

Veszélyeztetés miatt feljelentést tettek ellene, de szabad lábon védekezhet.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!