Mária
-6 °C
-2 °C

Putyin atyuska hascsókja

2006.06.29. 10:21
Túlburjánzottak az atyai érzések Vlagyimir Putyinban. Az orosz elnök szerdán séta közben rántotta fel egy ötéves kisfiú pólóját és helyezett cuppanós puszit a megdöbbent gyermek hasára.

A politikusok már-már betegesen vonzódnak a gyerekekhez, ezt régóta tudjuk. Minden valamire való választási kampány szerves része, amikor a vezér felkap egy spontán ott termett gyermeket, bizonyítva ezzel, hogy jó apja lesz nemzetének. Oroszországban pedig amúgy is nagy kultusza van az apa szerepében tetszelgő vezéreknek.

Az orosz elnök éppen a katonai akadémiások tisztavatásáról tartott munkahelyére, amikor a Kreml kertjén turisták között haladt át, írja a CNN. Az orosz állami televízió felvételein jól látszik, ahogy turistáktól hemzsegő promenádon egyszer csak letérdelt egy ötéves forma kisfiú mellett.

Az elnök a felvételek szerint cseverészni próbált, de a szégyenlős kisfiú neve - Nyikita - elárulása után szendén elfordult.

Putyin elnök határozott vezető, így ezt az alkalmat sem hagyta kudarcba fulladni. A kisfiú és a bámészkodó turisták legnagyobb megdöbbenésére egy határozott mozdulattal felrántotta a kis Nyikita pólóját, majd hallhatóan cuppanós nagy puszit nyomott az elképedt fiúcska hasára.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!