Babát vár a Fekete Özvegy

GettyImages-1205205074
2021.07.07. 12:49
Harmadik férjével, Colin Josttal tavaly házasodtak össze, hamarosan pedig megszületik első közös gyermekük. A színésznő a második terhességét is hasonlóan jól titkolta, mint az elsőt.

Már a mozikba is megérkezett a Fekete Özvegy saját filmje, Scarlett Johanssont azonban valószínűleg nem ez teszi most a legboldogabbá. Kiderült ugyanis, hogy babát vár, és a gyanú szerint meglehetősen előrehaladott állapotban van, így már csak idő kérdése, mikor ajándékozza meg férjét első közös gyermekükkel.

A színésznőnek egyébként van már egy hatéves lánya, Rose Dorothy Dauriac. Exférjével, Romain Dauriackel annak idején perre mentek a kislány felügyeleti jogáért. Scarlett nagyon szerette volna, ha teljes felügyeletet kap, ám volt párjának ez a megoldás kevéssé tetszett, elvégre volt felesége egy A-listás színésznő, akinek a napirendjébe egyszerűen nem fér bele, hogy egyedül ellássa egy gyerek szükségleteit. Ezt végül a bíróság is így ítélte, így a szülők közösen nevelték tovább Rose-t – írta meg a The Things.

Colin Josttal 2006-ban találkozott a Saturday Night Live egyik adásában, de romantikus viszony állítólag csak azután alakult ki köztük, hogy a színésznő és Romain Dauriac elváltak egymástól 2017-ben. Két évvel később eljegyezték egymást, 2020-ban pedig összeházasodtak.

Az események ekkor felgyorsultak, hiszen amellett, hogy a fél világ a színésznő új filmjét, a Fekete Özvegyet várta, megtörtént a gyermekáldás csodája is. Scarlett Johansson igyekezett teljes titokban tartani a terhességét, így egy idő után kizárólag online szerepléseket vállalt, az idei MTV Movie & TV Awards gáláján is csak vállig mutatkozott a kamera előtt, amikor megköszönte a különdíját. A színésznő korábbi terhességét is eltitkolta a világ elől, még egy Bosszúállók-filmet is leforgatott anélkül, hogy bárki rájött volna a dologra a mozikban – ebben persze a stáb is a segítségére volt.

Ami jelenlegi várandósságát illeti, már egy ideje pletykált róla a publikum. Ez nem meglepő, hiszen nem jellemző, hogy egy Bosszúálló karaktere saját mozit kap, a főszereplő pedig kihagyja a premiert. A szóbeszéd aztán alapot kapott.

Nem nagyon adott interjúkat, és eseményekre sem járt el, hogy népszerűsítse a Fekete Özvegyet, ami meglepő, hiszen a hatalmas Marvel–Disney-filmnek nemcsak a főszereplője, de a gyártásvezetője is ő

– mondta a Page Six forrása.

Scarlett így viszonylag könnyen megúszta, hogy paparazzók lepjék el az otthona környékét. A közönség elől való bujkálás egyébként is erőssége, ugyanis azon kevés hírességek egyike, akik nem rendelkeznek Instagram-profillal, így még csak különböző munkák sem kötötték, amelyekhez meg kellett volna mutatnia a testét.

(Borítókép: Scarlett Johansson és Colin Jost részt vesz a 2020-as Vanity Fair Oscar-ünnepségen, Kaliforniában 2020. február 9-én. Fotó: Rich Fury / VF20 / Getty Images)