Itt van Schobert Norbert újabb eszmefuttatása, vajon ezért is szétszedik?

2021.08.14. 16:17

Ezúttal sem fogta vissza magát a magyar fitneszguru, noha most nem magyar hírességeknek ment neki. Schobert Norbert a kigyúrt amerikai hírességek módszereit hasonlította össze a magyarokéval, pedig csak példaként hozták fel Dwayne The Rock Johnson feszülő bőrét.

Schobert Norbert az RTL Klub reggeli műsorának vendége volt, Peller Mariannékkal arról beszélgetett, hogyan sikerült lefogyasztania Rácz Jenőt. Kitértek a bőr feszességére is, ekkor kerültek szóba az amerikai színészek.

Azt tudnod kell, hogy Amerikában teljesen legális a szteroid. Legális. Felírják. Amerikában Dwayne Johnson, Stallone, Schwarzenegger, mindenki rommá van szteroidozva. Attól aztán felkapsz 10-15 kiló izmot, kifeszülsz, kipattansz. Ezt nem negatívan mondom, erre nálunk úgy néznek: pfuj, szteroid. Ott meg: wow, szteroid

– mondta Norbi a műsorban.

Legutóbb áprilisban söpört végig a sajtón Schobert Norbert meglehetősen durva eszmefuttatása az aputestről. Különösen az a kijelentése verte ki a biztosítékot, amely szerint

100 kilónál a vágódisznó kezdődik, és egy bizonyos kor után az elhízottaknál kialakul a csimpánzcsöcs.

A fitneszguru, miután kijelentései miatt valósággal szétszedték, azt mondta: nem úgy hangzottak el ezek a mondatok, ahogy sokan állították.