Túl van az életveszélyen Schobert Norbert

2021.08.27. 21:17

Túl van az életveszélyen, egy enyhe lefolyású stroke-ja volt, nem kellett műteni − mondta Schobert Norbert édesanyja a fia hogylétéről a Blikknek. A fitneszgurut csütörtökön vitte kórházba egy mentőhelikopter, mert a szokásos reggeli futásáról hazaérve az épület előtt összeesett.

Csütörtökön találkoztunk, bent voltunk nála, nagyon örült nekem is és Rékának is. A gyerekekkel telefonon beszélt, nekik azt ígérte, hogy hamarosan találkoznak. Gyorsan fel fog épülni, mert óriási akaratereje van, ha minden jól megy, a jövő héten hazaengedik.

− mesélte a fitneszedző édesanyja. Hozzátette:

Most már mindenki megnyugodott, én is, mert jól van a gyermekem. Egykettőre kiteszik onnan a szűrét, ne heverésszen bent, várja otthon a családja.

Ahogy korábban az Index is megírta, csütörtök reggel, miután a kutyájával hazaért, Schobert Norbert összeesett a háza előtt, és mentőhelikopterrel szállították kórházba. Rubint Réka azóta már jelentkezett, hogy tudassa: stabilizálták a férje állapotát, a legjobb kezekben van.

Nem sokkal később Norbi is bejelentkezett közösségi oldalán, ahol megköszönte a törődést, miután nagyon sok követője aggódott az állapota miatt.

Korábban az edzőnek voltak gondjai a szívével. Schobert Norbert 2012-ben egy tervezett szívműtéten esett át, utána egy bakteriális fertőzést kapott.