Telefonos zaklató érdeklődött Agárdi Szilvia bugyija iránt

2021.09.11. 08:43

Agárdi Szilviát a Voice című tehetségkutatóban ismerte meg a világ. A vak énekesnő életében azóta is fontos szerepet játszik a zene, de van már saját vállalkozása is, HR területen dolgozik. Pár hete szakított barátjával, azóta pedig halomra kapja az üzeneteket az iránta érdeklődő férfiaktól, ám akadnak köztük olyanok, akiknek a közeledése inkább ijesztő, mintsem hízelgő.

Az énekesnő a Borsnak mesélt arról, hogy nemrégiben egy ismeretlen illető hajnalok hajnalán kereste telefonon, és már az első kérdése a fehérneműjére irányult.

Hihetetlen, ami történt! Hajnalban csörgött a telefon, és egy férfi szólt bele: Na szia, Mi van rajtad? Milyen bugyit viselsz?

 – mondta Agárdi Szilvia, akinek egyébként az édesanyja vette fel a telefonját.

Mint mondja, a kezdeti sokk után jót nevettek a történteken, ám úgy érzi, jobb, hogy nem az édesapja fogadta a szóban forgó fiatalember hívását, ő ugyanis biztosan velősebben reagált volna, mint azt édesanyja.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy rengeteg üzenetet kap férfiaktól, gyakran küldenek neki fotókat is, annak dacára, hogy az utóbb időben már teljesen elveszítette a látását. Elmondása szerint az anyukájának szokta megmutatni a képeket, de legszívesebben egy barátnőjéhez fordul tanácsért, vele ugyanis hasonló az ízlésük.

Agárdi Szilvi egyébként bizakodó, így bár nehezen veszi rá magát az üzenetek átböngészésére, tudja, hogy meg kell tennie, mert lapulhat közöttük egy gyöngyszem is valakitől, aki valóban értékes lehet számára.