Magyarországról közvetítik a 2021-es MTV EMA élő show-ját

2021.10.19. 14:57
A szervezők szerint hatalmas bulira számíthatunk.

Az idei MTV EMA november 14-én újra élő show-ként lesz látható világszerte, ezúttal Magyarországról közvetítik az eseményt, amelyet a Papp László Budapest Sportarénában tartanak. A díjátadót 180 országban vetítik majd.

Nagyon boldog vagyok, hogy hosszú várakozás után az EMA végre Budapestre érkezhet, ahol minden bizonnyal olyan rendkívüli show-t mutatunk be, amely világszerte nagy visszhangra talál majd

– mondta Raffaele Annecchino, a ViacomCBS Networks International elnök-vezérigazgatója.

Bruce Gillmer, a ViacomCBS Zenei előadók, Műsorok és Események elnöke szerint a hazánkban rendezendő díjátadó hatalmas esemény lesz, amellyel visszatérnek az élő show-hoz, és „elképesztő előadásokkal villanyozzák fel a színpadot a zenerajongók és kedvenc előadóik ünnepeként”.

Chris McCarthy, az MTV Entertainment Group Worldwide elnök-vezérigazgatója is hasonlóképp méltatta az eseményt, amelyen megtiszteltetésnek veszi, hogy képviselheti az LMBTQ+-közösség tagjait.

Az, hogy melegként a munkásosztályban nőttem fel, és hogy olyan példaképeket láthattam a tévében, mint Pedro Zamora a Való Világból, igazi mentőövet nyújtott számomra, reményt táplált és lehetőséget adott arra, hogy teljes értékű ember lehessek. Ezért büszke vagyok arra, hogy a ViacomCBS-nél dolgozhatom, amely mindig azt támogatta, hogy mindenki egyenlő lehessen, és ezért nagy megtiszteltetés az is, hogy kiállhatok a LMBTQ+ testvéreim mellett, amikor a 2021-es MTV EMA-ünnepet Magyarországról közvetítjük

– mondta McCarthy.

A show műsorvezetőjét és fellépőit később jelentik be.