Elstartolt az Index tehetségkutatója, a #miatiktokod, a zsűri máris komoly kihívásokkal szembesült.

„Ez a TikTok?” – csodálkozott rá a platformra Hajós András, aki bevallottan úgy ült be zsűrizni az Index teheségkutatójára, hogy fogalma sem volt a témáról. Most viszont azonnal a mély vízben találta magát, mivel versenyünkre bárki, bármilyen videóval jelentkezhetett, és elég komoly mezőny jött össze. 

Arról, hogy ki kapja meg a Magyarország tiktokkere címet, négytagú zsűri dönt: a kezdő Hajós mellett olyan haladó szintű szakértők mondanak véleményt, mint Molnár Nini divattervező, a videós platformokon otthonosan mozgó Csaby1 és Turai Barnabás, aki a házigazda Liczényi Márkóval a Márkó és Barna síkideg című műsorunk arca. Neki most is az a terve, hogy idegállapotba kerül, és mindenkit ki akar ejteni, aki vicces lesz.

A cél, hogy csak ő maradjon talpon – ami persze összeférhetetlen.

Hat héten át heti két adással jelentkezünk, először az elődöntőbe jutás a tét. Az első részben már sikerült lenyűgözni a zsűrit néhány előadónak, a folyamatot csak az lassította, hogy a nem egyszer döbbenten figyelő Hajós Andrásnak mindent külön el kellett magyarázni.

Önnek nincs más dolga, mint együttérezni Hajós Andrással, és élvezni a #miatiktokod műsorát, amelyet az Index YouTube-csatornáján követhet. Érdemes rápillantani a tehetségkutató TikTok-felületére is, ahová folyamatosan érkeznek a versennyel kapcsolatos információk és a jelentkezőket támogató ötletek.