Hörcher László visszatért, ismét szétverte az X-Faktor stúdióját

2021.11.07. 06:03
A gitártöréseiről elhíresült versenyző lekésett a csoportos feladatról, ezért szólóban állt színpadra.

Jócskán tartogatott meglepetéseket az X-Faktor szombat esti adása, arra azonban talán senki sem számított, hogy Hörcher László újfent jelenetet fog rendezni a stúdióban – bár sokak számára az is érthetetlen, hogy egyáltalán mit keresett a verseny ezen szakaszában.

Mindenesetre ez a tegnapi adásban már nem volt kérdés, Hörcherre mindenki teljes értékű versenyzőként tekintett, csapattársai azonban hiába várták, nem jelent meg a tábor első szakaszát lezáró produkció kezdetéig.

Aztán hirtelen a semmiből felcsendült az a bizonyos összetéveszthetetlen üvöltés, melyet múlt héten Istenes Bence is oly remekül imitált.

Ave, Cézár! Gyerekek! Hogy a fenében nincsen itten vörös szőnyeg, limuzinok, magánhelikopter, svédasztal?! Hát miféle snassz egy fogadtatás ez?

– viharzott be a stúdióba a magára csak okleveles orditológusfejedelemként hivatkozó botrányhős, akinek jelenlétét még Miller Dávid is csak nehezen tudta feldolgozni. Innentől kezdve senki sem tudta őt megállítani, egyenesen a zsűrik elé vonult, ahol Gáspár Laci közölte vele a szomorú hírt: miután korábban nem jelent meg, ezért már kiesett a versenyből. 

Hörchert ez különösebben nem érdekelte, és mivel a mentorok is kíváncsiak voltak rá, hogy ezúttal milyen produkcióval áll elő, teret adtak neki. Miután Puskás Peti megemlítette, hogy ő tulajdonképpen még soha nem tört gitárt, Gáspár Lacival karöltve úgy döntöttek, elterelik László figyelmét, és elcsenik tőle a hangszereit.

Ez azonban nem volt elég arra, hogy megállítsák a két lábon járó törőgépet, Hörcher ugyanis úgy vélte,

ha nincs gitártörés, jó lesz a szék is

– szóval fogta a színpadra felhelyezett ülőalkalmatosságot, és ripityára törte. A szombati adás ominózus jelenetét itt nézheti vissza: