Travis Scott rögtön afterpartyra ment a tragédia miatt megszakított koncertje után

2021.11.10. 17:21
A rapper múlt héten a saját, Astroworld névre keresztelt fesztiválján adott koncertet, ahol pánik tört ki, a rémült közönség pedig többeket halálra taposott. Bár az előadást leállították, Travis Scott állítólag nem értesült a helyzet súlyosságáról.

Nyolc emberéletet követelt Travis Scott múlt heti koncertje az Astroworld Fesztiválon. A rapper előadásán ötvenezren vettek részt, a pánik pedig állítólag akkor tört ki, amikor egy fesztiválozó kábítószert tartalmazó injekciós tűt szúrt az egyik mellette álló résztvevőbe. A rémület végighömpölygött a tömegen, és bár sokan egy emberként kiabálták, hogy állítsák le a show-t, Scott csak 36 perccel a rémálom kirobbanása után hagyta el a színpadot – és a TMZ információi szerint egyenesen Drake bulijára sietett.

A lap forrásai egyébként azt állítják, hogy a rapper nem tudott a helyzet súlyosságáról, dacára annak, hogy egy ponton túl le is fújták a koncertjét.

Travis nem ismerte a helyzet súlyosságát, amikor megérkezett a bulira. Ami az időzítést illeti, ez összhangban van azzal, hogy a rendőrséget is beleértve senki sem erősítette meg nyilvánosan az események súlyosságát

– hangzott az informátorok állítása, akik hozzátették, hogy miután a rapper értesült a történtekről, állítólag rögtön távozott a partiról.

Travis Scott a tragédia után Twitteren jelentkezett be, ahol elmondta, fogalma sem volt arról, hogy ennyire súlyos a helyzet.

Csak imát akarok küldeni azoknak, akik tegnap este elvesztek. Jelenleg a családok azonosításán dolgozunk, hogy segíthessünk nekik ebben a nehéz időszakban. A rajongóim valóban a világot jelentik nekem, és tényleg csak pozitív élményt szerettem volna bennük hagyni. Ha bármikor is tudomást szereztem volna arról, hogy valami baj történt, tudjátok, hogy azonnal leállítottam volna a műsort, és tudjátok, hogy segítséget hívtam volna. Egyszerűen sosem hittem volna, hogy ennyire súlyos a helyzet. Őszintén szólva le vagyok döbbenve, és nem tudom elhinni, hogy ilyen megtörténhetett

– hangzott a poszt, ami után kiderült, hogy a rapper fizetné az áldozatok temetését.

Kylie Jenner egyébként ugyancsak közleményt adott ki a tragédia kirobbanása után, amelyben megerősítette partnere azon állítását, miszerint ők is csak a hírekből értesültek a helyzet súlyosságáról – mindez azonban elég különös, hiszen a leállításért egy emberként könyörgő tömegről felvételek is készültek, nem beszélve arról, amikor a rapper még akkor is énekelt, amikor egy eszméletlen fiút kiemeltek a közönségből (ekkor állítólag ő hívott segítséget). Továbbá az Astroworld a rapper saját fesztiválja, így sok kérdést vet fel, hogy lehet az, hogy senki sem értesítette a történtekről.

A koncerten jelen lévők egyike egyébként azt írta Twitteren, hogy többször kiabált segítségért, és a biztonsági személyzetet is értesítette, azonban azt a választ kapta, hogy

tudják, mi történt, de semmit sem tehetnek, mert a koncertet éppen élőben közvetítik.