Megérkezett az Index tehetségkutatója, a #miatiktokod negyedik epizódja, amelyben a zsűri még mindig csak megfigyel és elemez. Az, hogy kik jutnak be a elődöntőbe, két résszel később derül ki.

Egyre közelebb kerülünk a #miatiktokod elődöntőjéhez. Molnár Nini, Csaby1, Hajós András és Turai Barna a hatodik részben rántja le a leplet arról, ki az a szerencsés 12 versenyző, aki helyet kap a tehetségkutató következő fordulójában.

A negyedik epizód versenyzői vegyes fogadtatásban részesültek, de akadtak, akiknek sikerült megnyerniük maguknak a zsűrit.

Igen, ezért vagyunk itt. Ez az önfeledt, önazonos, cuki, vidám, jó, aranyos, minden pozitív energia ami ebben az egész univerzumban van, az ebben a kislányban meg ebben a srácban összpontosul

– mondta az egyik produkcióról Turai Barna.

Az adásban később feltűnt Hajós András fiatalabb verziója is, akinek ráadásul fogalma sem volt arról, ki az a Hajós András. Róla is csak később tudhatjuk meg, hogy ilyen előzmények után lesz-e még lehetősége bizonyítani a tehetségét. Mindenesetre még két selejtező van hátra, mielőtt kiderül, ki versenyezhet tovább a tehetségkutató első helyéért.