Aurelio: A megfelelő büntetést szabták ki rám

2021.11.25. 21:02

Aurelio Caversacciót szerdán jogerősen két év három hónap börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla. A ValóVilág egykori győztesét és társait emberrablás miatt állították bíróság elé. Az egykori valóságshow-szereplő első fokon négy évet kapott, ezt enyhítette a bíróság. Most megszólalt az ügy vádlottja is:

Lehet, hogy furán hangzik, de meg vagyok elégedve az ítélettel, ez már úgy egyensúlyban van a tetteimmel.

Az RTL Klubnak azt mondta: minden olyan újságot be fog perelni, amelyek korábban azt írták, hogy ő már el van ítélve emberrablás miatt.

Én nem tagadom a bűnösségemet, ez helytálló. Ennek van következménye, ez arányos vele. Itt tényleg úgy bántak velem, ahogy egy bíróságon elvárnám. Nem úgy, mint egy utolsó bűnözővel. Mondjuk, nem tudom, azokkal hogy bánnak, de itt, úgy érzem, hogy a megfelelő büntetést szabták ki rám

– fogalmazott az egykori ValóVilág-győztes.

Arra kérdésre, hogy mikor tervez bemenni a börtönbe, elmondta, hogy szerinte jobb ezen minél hamarabb túl lenni:

Minél előbb, annál jobb. Én nem akarom ezt nagyon halogatni. Mondjuk, ha a páromnak lesz a születésnapja, vagy ne adj isten valami indokolatlan módnál kifolyólag meg akarok házasodni, akkor lehet, hogy kicsit halasztok, de egyébként minél előbb túl szeretnék lenni rajta.

Hozzátette: már így is nagy kő esett le a szívéről, hogy túl van a tárgyalásokon. Az elmúlt időszakot egy hasonlattal próbálta megértetni az egykori valóságshow-szereplő.

Ez olyan, mint mikor elkezd az ember egy házat építeni, aztán az egyik tégla után nem tudja, mi fog következni. Na ennek most nekem vége, és egy hatalmas térkő esett le a szívemről

– fogalmazott Aurelio Caversaccio.