Mind a 12 elődöntős videót ledarálta a zsűri, elérkezett az idő a négy döntős kiválasztására. Az Index tehetségkutatója, a #miatiktokod tizedik adásából az is kiderül, mekkora Hajós András tűrőképessége.

Csaby1 gond nélkül leadta a szavazatát a jelöltjeire, Molnár Nininek egy plusz versenyző okozott gondot, Turai Barna két humoros és két komolyabb tiktokkerre voksolt. Ezzel meg is lett volna a döntős mezőny, de aztán jött Hajós András, és minden borult.

Szerencsére Hajós ezúttal rugalmas volt, visszavont egy szavazatot, és összeállt a négy továbbjutó – pont azok, akikre Molnár Nini szavazott. Ennek ellenére a végén nem volt nagy összeborulás, Hajós Andrást sikerült kiakasztania Molnár Nininek a keresztkérdéseivel, de legalább megtudtuk, hogy a duett teljesen más, mint a kollázs.

A döntőben ismét irányított feladatok jönnek, egymással kell TikTok-duettezniük a versenyzőknek. A párok kialakultak, a közönségdíjasra még ön is leadhatja a szavazatát egy like-kal, vasárnap pedig eldől, ki lesz Magyarország tiktokkere.