Elstartolt Schobert Norbert és az Index közös műsora. Az Ég a zsír! - Egy este Norbival című sorozat péntekenként érkező epizódjaiban ismert emberekkel készít ételeket saját konyhájában a fitneszguru, hogy kedvet hozzon a főzéshez.

Az első részben Schobert Norbert a Michelin-csillagos séfet, Rácz Jenőt és várandós feleségét, Rácz-Gyuricza Dórát vendégelte meg, bár a sztárszakács láthatóan kicsit többet tüsténkedett a pultnál, mint a házigazda. A fitneszguru falafelt és vega quesadillát álmodott meg vacsora gyanánt, ami végül egyfajta közel-keleti-mexikói fúzióként került a tányérra. Schobert Norbert hangsúlyozta, az a célja a műsorral, hogy az emberek lássák, mennyire jó buli otthon főzni a családnak, ami nem mellesleg egészségesebb és olcsóbb is, mint étterembe járni.

Miközben készült a vacsora, Rácz Jenő elmagyarázta, mi a különbség a kockázás és a hárítás között, illetve azt is megmutatta, mitől lesz szexi egy paprika. Bár Norbi kissé lámpalázas volt, a végeredményre nem lehet panasz, a kismama is elégedett volt az étellel. Rácz-Gyuricza Dórának egyébként az adás elején meg kellett tippelnie, vajon mennyibe kerülhet egy ilyen vacsora elkészítése. Az adagárat 1800 forintra saccolta – hogy vajon mennyire járt közel a valósághoz, az a fenti videóból kiderül.

Az Ég a zsír! - Egy este Norbival epizódjai ezentúl péntekenként érkeznek majd, Schobert Norbert pedig minden részben más-más hírességgel ragad fakanalat. Tartson velünk jövő héten is a fitneszguru konyhájában!