Új napi sorozat indul az RTL Klubon

2022.01.13. 12:59
A Hotel Margaret egy bűnügyi nyomozás történetét meséli el humorral és szerelemmel fűszerezve.

A Drága Örökösök és a Keresztanyu sikere után január 31-től vadonatúj napi sorozat indul az RTL Klubon, Hotel Margaret címmel. A produkció némileg eltér a korábbiaktól, ugyanis teljesen saját fejlesztésű – saját forgatókönyvvel és saját gyártásban készült.

A sorozat a műfaját tekintve is újdonságnak számít a hazai tévéműsorok palettáján, hiszen egy mindennap új résszel jelentkező krimisorozatról van szó. A bűnügyi filmekből ismert elemek mellett persze azért a szórakozásból sem lesz hiány, a készítők fordulatos, humorral fűszerezett történetet ígérnek. 

A csatorna közleményéből az is kiderül, kik alkotják a szereplőgárdát. A széria főszereplője Tóth Judit, aki mellett Őze Áront, Pásztor Virágot, Epres Attilát, Losonczi Katát, Miller Dávidot, Nyári Diát, Szabó Simont, Balázs Andit, Szabó Zsófit, Bede-Fazekas Szabolcsot, Murányi Tündét, Csarnóy Zsuzsát, Harmath Imrét, Szalay Bencét és Schneider Zoltánt láthatják a nézők.

Ahogy az a Hotel Margaret első hivatalos előzeteséből is kiderül, a sztori egy tihanyi eseményen indul, ahol sikeres influenszereket díjaznak, ám az est folyamán eldördül egy lövés, és elindulnak a bonyodalmak.