Múlt hét pénteken indult Schobert Norbert és az Index közös sorozata, amelyben ismert embereknek készít vacsorát saját konyhájában a fitneszguru. Az első részben a Michelin-csillagos séfet, Rácz Jenőt és várandós feleségét, Rácz-Gyuricza Dórát vendégelte meg a házigazda, a második adásban pedig Németh Kristófot lakatja jól.

Schobert Norbert felkészülten várta a vendégét: pontosan tudta, hogy nem eszik más húst, csak halat, így roston sült lazacfilé mellett döntött, amit gombás salátával tálalt. Nem titok, hogy Németh Kristóf is otthonosan mozog a konyhában, az RTL Klub főzős versenyében legutóbb egészen a döntőig menetelt, most viszont – Rácz Jenővel ellentétben, aki az előző adásban azonnal átvette az irányítást a pult mögött − a színész hagyta, hogy a fitneszguru is bizonyítson.

Az adagárat, amit a műsorban minden vendégnek meg kell saccolnia, Németh Kristóf 4900 forintra tippelte – hogy valójában mennyibe került az aznapi vacsora, azt a fenti videóból tudhatja meg, ahogy azt is, hogyan értékelte a színész a felszolgált ételt.

Az Ég a zsír – Egy este Norbival következő epizódja jövő pénteken érkezik. Tartson velünk, hogy megtudja, aznap este mit ajánl a házigazda!